Werkruimte

Ruimte doet ertoe. Niet alleen in je hoofd of in je agenda, ook de fysieke plek. Waar je werkt, woont, leeft. Dus ook de plek waar je (verder) kunt leren. In een omgeving die prikkelt tot groei. Weg van je dagelijkse habitat, je vaste routines, van wat je al kent van jezelf.
Je bent van harte welkom op een van deze bijzondere locaties:

werkruimte Bosweg

Weg in het Bos - Nijmegen

Aan de rand van de stad ligt deze ‘ruimte voor groei’. Een van de meest duurzame gebouwen van Nijmegen, dat zich in langgerekte vorm en natuurlijke kleuren voegt naar haar bosrijke omgeving. Een plek die rust en ruimte ademt. Van waaruit je zo het historische, parkachtige Mariënbosch inloopt. Om je hoofd even leeg te maken, een frisse neus te halen, in je eentje of samen met anderen te mijmeren over een kansrijke volgende stap.

Strand nascholingsreis Griekenland

Weg in de Mani - Griekenland

In de ruige streek ‘Mani’ in het zuiden van de Griekse Peloponnesos is ‘siga, siga’ (‘rustig, rustig’) de volksaard en de kracht van de wilde natuur zichtbaar en voelbaar dichtbij. Kale rotspartijen steken scherp af tegen de helderblauwe lucht. Het strand oogt leeg en wijds, de zee in al haar veranderlijke gedaantes verveelt nooit. Een ideale plek om jezelf van een afstand te bekijken én tegelijkertijd opnieuw te ontdekken.

Zelf aan de slag bij Weg in het Bos?

Weg in het Bos heeft beperkte beschikbaarheid voor externe verhuur. Een exclusieve mogelijkheid om met je eigen groep te beschikken over ‘ruimte voor groei’.

Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.