Teamontwikkeling

Een soepel, professioneel functionerend team in je praktijk, vakgroep of maatschap is de basis van kwalitatief goede zorg. Om als team goed op elkaar ingespeeld én in ontwikkeling te blijven helpt ’t om met regelmaat een pas op de plaats te maken.

Wat is jullie ontwikkelvraag?

Soms is er een concrete aanleiding die teamontwikkeling acuut noodzakelijk maakt: een collega die vertrekt, een aanstaande fusie of gespannen onderlinge verhoudingen.

Minstens zo vaak zijn er momenten waarop je teamontwikkeling als vanzelfsprekend, preventief onderhoud kunt inzetten. Juist om de onderlinge verbindingen te verstevigen, veranderde ambities te delen en elkaar (opnieuw) te inspireren.

Groepen tot maximaal 8 personen kunnen voor teamontwikkeling terecht in de werkruimte van Weg in het Bos

Als teamcoach en procesbegeleider sluit ik graag aan bij jullie ontwikkelvraag op dit moment. Verwacht daarbij geen kant-en-klaar, one-size-fits-all werkwijze. Elk team is gewoon uniek en verdient een op maat gesneden aanpak. Nieuwsgierig hoe dat uitwerkt? Lees de voorbeelden hieronder.

Start duo-praktijk?

Fusie praktijkteams

Visiedag maatschap

Samen-werksessie

Bij de begeleiding van ons team kreeg je ook de mensen met aanvankelijke weerstand mee. Jouw verdienste om een veilige sfeer te creëren.
Sylvia Buis
huisarts
We hebben enorm veel gehad aan de sessie met ons complete praktijkteam. Het heeft ons samen veel energie en draagkracht gebracht.
Anneke Bouma-van der Ploeg
huisarts
Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.