Van de Ven Training & Advies is de naam waaronder ik sinds 2000 werk als onafhankelijk trainer en procesbegeleider.
Mijn specialisaties zijn kwaliteitsverbetering, effectieve communicatie, samenwerking en professioneel functioneren in de gezondheidszorg. Daarbij richt ik me op een hele organisatie, kleine groepen of juist jou als individu.

Angèle

Ik houd van samenwerken en iets nieuws proberen. Schroom niet om me te betrekken bij een onuitgewerkt plan of idee. Graag tot ziens!

Professioneel

Persoonlijk

Schrijvend verken ik mijn eigen werk en leven. Liefde voor woorden en taal is me met de paplepel ingegoten. De afgelopen jaren publiceerde ik blogs op de websites van Mednet, TedxNijmegen, Artsennet, Compassion for care.

Lezend verbreed ik mijn perspectief. Boeken verrijken m’n wereld en gedachten. Jawel: ‘If you only read the books that everyone else is reading, you can only think wat everyone else is thinking’. ~ Haruki Murakami, Japanse schrijver

Reizend ga ik op avontuur, verken ik onbekend gebied en ontdek nieuwe wegen. Zo belandde ik in 2009 op een bijzondere plek in Griekenland, waar ik sindsdien enkele maanden per jaar woon en werk.

In beweging stretch ik mijn lijf tussen de uitersten van ‘zo snel’ en ‘zo langzaam’ mogelijk als ik kan, met hardlopen en yoga als ultiem uitdagende combinatie.

Verbindingen

radboud

RadboudUMC / VOHA

Jaarlijks verzorg ik aan de Huisartsopleiding in Nijmegen (VOHA) de vierdaagse training ‘Persoon en Beroep’. Een programma voor eerstejaars aios, gericht op het ontwikkelen van professionele reflectie- en begeleidingsvaardigheden.
KOEL

Leerpunt KOEL

Leerpunt KOEL in Zwijndrecht verzorgt de accreditering voor de nascholingsprogramma’s ‘Persoon & Professie in balans’.
UAF

UAF

UAF begeleidt vluchtelingen bij studie en werk in Nederland. Hier draag ik graag aan bij met de sessie ‘Jouw loopbaan en leven in eigen hand’ voor gevluchte zorgprofessionals die (opnieuw) regie willen nemen over hun (artsen)leven.

Andere zelfstandigen

Afhankelijk van de opdracht werk ik samen met andere zelfstandige professionals uit mijn netwerk, waaronder (huis)artsen, trainers, acteurs, coaches, adviseurs en grafisch ontwerpers.

Ook verbinding maken?

Dat kan op LinkedIn of via mail. Wat me dagelijkse bezighoudt of raakt deel ik op Twitter.

#HEELdedokter #levenenwerkenmetZIN #watisjouwZIN?
#eenlevenlangleren #beteropdefiets #perspectief #oneEurope #oneWorld

Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.