DRIEDAAGSE NASCHOLING NIJMEGEN

Persoon & Professie in Balans

*nieuw*
Op veler verzoek is het programma van de Griekse nascholingsreis nu ook op locatie in Nijmegen beschikbaar.


Een unieke intercollegiale nascholing. Met aandacht voor de ontwikkeling van je persoonlijke professionaliteit als arts. In een groep betrokken collega’s stilstaan bij terugkerende dilemma’s, uitdagingen, je plezier en voldoening in het vak. Met rust en ruimte voor de mens in de dokter, op voldoende afstand van de praktijk en alledaagse hectiek. Om bij te tanken en op te laden, zodat je daarna met hernieuwde veerkracht, energie en concrete inspiratie aan de slag kunt.

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Vanuit die gedachte adviseer je patiënten dagelijks over hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar welk advies zou je jezelf geven als het gaat om een gezonde leefstijl en een optimale balans tussen werkdruk en werkplezier? Ben je nog steeds ‘met zin’ aan het werk? Soms kan het nodig zijn om (nieuwe) keuzes te maken. Bijvoorbeeld tussen solitair werken of werken in een team. Tussen veel zelf doen of meer delegeren. tussen alles blijven doen of juist kiezen voor verdere specialisatie. Ook een artsenloopbaan heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig.


Door deze nascholing kan ik als net gestarte huisarts betere keuzes maken voor de rest van mijn loopbaan.
Daniëlle van den Top
huisarts
Ik heb nu een concreet plan voor de invulling van mijn IFMS-portfolio.
Djura Piersma
oncoloog
Een echte eyeopener was de feedback van m’n personeel en collega’s. Daaruit kwamen verrassende verbeterpunten naar voren.
Donald Witsel
huisarts
De combinatie van jonge en oudere huisartsen in de groep maakt het zeer dynamisch.
Hester Waalkes-Klasen
huisarts
Gun dit jezelf: je voornemens en plannen hebben voeding nodig.
Claudia Lobo
hoofd huisartsopleiding RadboudUMC

In het kort

Data
20 – 21 08 2021
17 09 2021

Kosten

€ 1.490

(vrijgesteld van BTW)

Plaats

Weg in het Bos | Nijmegen
  • Voor: artsen van alle leeftijden en specialisaties
  • Accreditering: 29 accreditatiepunten (waarvan 10 voor Intercollegiale Toetsing)

Meer informatie

Brochure

Je kunt er ook voor kiezen om deze nascholing met je zelf samengestelde groep van minimaal 8 deelnemers te doen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Open inschrijving

Sinds de start van deze nascholing in 2010 volgden ruim 100 (huis)artsen het programma, de jongste deelnemer was 31, de oudste 61. Deze diversiteit zorgt voor verdiepende dialogen en waardevolle nieuwe perspectieven.

Corona en maatregelen

Vanzelfsprekend werken we corona-proof bij alle live bijeenkomsten in Weg in het Bos en Weg in de Mani: kleine groepen, voldoende afstand en ruim ventileren. Als dit vanwege (nieuwe) maatregelen niet lukt, verplaatsen we de datum.

 
Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.