JAARGROEP BEGELEIDE INTERVISIE

Persoon & Professie in Balans

Of je nu net gestart bent als arts, jarenlang ervaring hebt of bijna uitgedokterd bent: werken aan jouw persoonlijke professionaliteit is van waarde. Immers: de arts die jij morgen kunt zijn, ontwikkelt zich vandaag. 

In deze Jaargroep Begeleide Intervisie vormen jouw persoonlijke ervaringen het startpunt voor je verdere groei als dokter en als mens. Aan de hand van (reflectieve) opdrachten ga je in gesprek met een vaste groep collega’s van diverse pluimage. Dat levert naast steun en herkenning, nieuwe mogelijkheden op voor het beïnvloeden van werkplezier en voldoening in de dagelijkse praktijk.

We leggen een stevige basis met een programma van een dag, om elkaar direct beter te leren kennen. De datum van deze startdag staat vast, in overleg plannen we vier kortere vervolgbijeenkomsten. We werken in een bijzondere locatie aan de rand van het bos.


Flexibele coach, laagdrempelig en to-the point.
Anniek Overbeek
Huisarts regio Deventer
De positieve oefeningen (succesverhalen delen en kwaliteiten van elkaar benoemen), maar ook de incidentmethode vond ik heel waardevol.
Ingrid Kapsenberg-Afman
Huisarts regio Deventer

In het kort

Datum

29 01 2022

Kosten

€ 950

(vrijgesteld van BTW)

Plaats

Weg in het Bos | Nijmegen
  • Voor: artsen van alle leeftijden en specialisaties
  • Accreditering: 18 uur accreditatie voor Intercollegiale Toetsing (IT-punten)

Bij uitstek geschikt als je wilt kennismaken met begeleide intervisie en zelf geen intervisiegroep hebt of kunt vinden.

Wil je juist in je eigen team of intervisiegroep één of meer bijeenkomsten laten begeleiden? Neem contact op voor een aanbod op maat.

Meer informatie

Brochure

Attendeer een collega

Open inschrijving

Corona en maatregelen

Vanzelfsprekend werken we corona-proof bij alle live bijeenkomsten in Weg in het Bos en Weg in de Mani: kleine groepen, voldoende afstand en ruim ventileren. Als dit vanwege (nieuwe) maatregelen niet lukt, verplaatsen we de datum.

 
Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.