Vijfdaagse nascholingsreis Griekenland

Persoon & Professie in Balans

Een unieke intercollegiale nascholing in Griekse sferen. Met aandacht voor de ontwikkeling van je persoonlijke professionaliteit als arts. In een groep betrokken collega’s stilstaan bij terugkerende dilemma’s, uitdagingen, je plezier en voldoening in het vak. Met rust en ruimte voor de mens in de dokter, op voldoende afstand van de praktijk en alledaagse hectiek. Om bij te tanken en op te laden, zodat je daarna met hernieuwde veerkracht, energie en concrete inspiratie aan de slag kunt.

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Vanuit die gedachte adviseer je dagelijks patiënten over hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar welk advies zou je jezelf geven als het gaat om een gezonde levensstijl en een optimale balans tussen werkdruk en werkplezier? Ben je nog steeds ‘met zin’ aan het werk? Soms kan het nodig zijn (nieuwe) keuzes te maken. Bijvoorbeeld tussen solitair werken of werken in een team. Tussen veel zelf doen of meer delegeren. Tussen alles blijven doen of je specialiseren. Ook een artsenloopbaan vergt van tijd tot tijd professioneel onderhoud.

In het kort

9 - 13 oktober 2024
€ 2.490 (vrijgesteld van BTW)
Weg in de Mani | Griekenland

Voor wie

artsen van alle leeftijden en specialisaties

Accreditering

29 accreditatiepunten (waarvan 10 voor Intercollegiale Toetsing). Voor Erkend Kwaltiteits-Consulenten (EKC-ers) zijn deze punten geldig voor hun herregistratie als EKC-er.
VOL

De nascholingsreis 2023 is van 27 september tot 1 oktober. Zeker zijn van een plek in 2023?

De trainers

Angèle van de Ven begeleidt deze intercollegiale nascholing in samenwerking met Tielke Poels (kader)huisarts Supervisie en Coaching.

Attendeer een collega

Open inschrijving

Met persoonlijke werkpocket

Sinds de start van deze nascholing in 2010 volgden ruim 100 (huis)artsen het programma, de jongste deelnemer was 31, de oudste 65. Deze diversiteit zorgt voor verdiepende dialogen en waardevolle nieuwe perspectieven.

In de media

Corona en maatregelen

Vanzelfsprekend werken we corona-proof bij alle live bijeenkomsten in Weg in het Bos en Weg in de Mani: kleine groepen, voldoende afstand en ruim ventileren. Als dit vanwege (nieuwe) maatregelen niet lukt, verplaatsen we de datum.

Door deze nascholing kan ik als net gestarte huisarts betere keuzes maken voor de rest van mijn loopbaan.
Daniëlle van den Top
huisarts
Doe niet als ik en wacht tot je bijna 60 bent, halverwege je loopbaan is beter!
Bart Timmers
huisarts en opleider
Ik heb nu een concreet plan voor de invulling van mijn IFMS-portfolio.
Djura Piersma
oncoloog
Een echte eyeopener was de feedback van m’n personeel en collega’s. Daaruit kwamen verrassende verbeterpunten naar voren.
Donald Witsel
huisarts
De combinatie van jonge en oudere huisartsen in de groep maakt het zeer dynamisch.
Hester Waalkes-Klasen
huisarts
Gun dit jezelf: je voornemens en plannen hebben voeding nodig.
Claudia Lobo
hoofd huisartsopleiding RadboudUMC
Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.