Themadag 'Wat is jouw zin?'

Vind de woorden achter jouw dagelijkse drijfveren. Waarom werk je eigenlijk zoals je werkt? Wat brengt het je? En waaruit haal jij steeds opnieuw energie om door te gaan?

In dit krachtige programma sta je stil bij jouw eigen zin in werk en leven. Met ZINvolle vragen die uitnodigen om je perspectief te verbreden en je visie op het vak te herijken. Met ZINvolle woorden om jouw unieke kleur als arts te omschrijven. Je gaat op zoek naar taal waarmee je de kern van jouw werk raakt. Door jouw persoonlijke zin te formuleren en met anderen te delen kun je op een authentieke manier in contact blijven met jezelf en je omgeving: je collega’s, patiënten en dierbaren. Aan het eind van deze middag heb je helder wat er voor jou toe doet in je werk (en leven) en hoe je dit kort en krachtig verwoord naar anderen. Dat motiveert en geeft richting aan een (nog meer) gebalanceerd artsenleven.

Benieuwd naar de opbrengst van collega’s?

Verschillende artsen gaven al woorden aan de zin die zij in hun werk ervaren. Zes daarvan zie je hieronder als digitale ansichtkaart. Verstuur ze ter inspiratie aan je collega, gebruik ze in je eigen nascholing, teamsessie of intervisie. Kortom: geef door die zin!

In het kort

Datum in overleg
€ 275 (vrijgesteld van BTW)
Weg in het Bos | Nijmegen

Voor wie

artsen / zorgprofessionals die stil willen staan bij zin in werk en leven

Accreditering

Geen accreditatie

Attendeer een collega

Open inschrijving

Op maat?

Congres of meerdaagse

‘Wat is jouw zin?’ is een beproefd recept als verdiepende sessie voor kleine en grote groepen zorgprofessionals. In een uur kan er al een waardevolle aanzet ontstaan, in een of meerdere dagdelen komen we uiteraard verder en meer tot de kern.

Team

Met je team, praktijk of hele organisatie (opnieuw) in verbinding komen met jullie gezamenlijke drive? Het programma ‘Wat is jouw zin?’ schept creatieve ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Een waardevolle anders-dan-anders invulling van de jaarlijkse teamdag.

Individueel

Ga je liever eerst zelf aan de slag? Juist in een persoonlijke sessie lukt het goed om weer in verbinding te komen met jouw ZIN als zorgprofessional. Met concrete opdrachten en oefeningen help ik je graag op weg om weer geïnspireerd(er) aan het werk te kunnen. 

In de media

Zin hebben en houden – Arts en Auto, februari 2014

Corona en maatregelen

Vanzelfsprekend werken we corona-proof bij alle live bijeenkomsten in Weg in het Bos en Weg in de Mani: kleine groepen, voldoende afstand en ruim ventileren. Als dit vanwege (nieuwe) maatregelen niet lukt, verplaatsen we de datum.

Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.