Driedaagse nascholing Nijmegen

Persoon & Professie in Balans

*nieuw*
Op veler verzoek is het programma van de Griekse nascholingsreis nu ook op locatie in Nijmegen beschikbaar.

Een unieke intercollegiale nascholing. Met aandacht voor de ontwikkeling van je persoonlijke professionaliteit als arts. In een groep betrokken collega’s stilstaan bij terugkerende dilemma’s, uitdagingen, je plezier en voldoening in het vak. Met rust en ruimte voor de mens in de dokter, op voldoende afstand van de praktijk en alledaagse hectiek. Om bij te tanken en op te laden, zodat je daarna met hernieuwde veerkracht, energie en concrete inspiratie aan de slag kunt.

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Vanuit die gedachte adviseer je patiënten dagelijks over hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar welk advies zou je jezelf geven als het gaat om een gezonde leefstijl en een optimale balans tussen werkdruk en werkplezier? Ben je nog steeds ‘met zin’ aan het werk? Soms kan het nodig zijn om (nieuwe) keuzes te maken. Bijvoorbeeld tussen solitair werken of werken in een team. Tussen veel zelf doen of meer delegeren. tussen alles blijven doen of juist kiezen voor verdere specialisatie. Ook een artsenloopbaan heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig.

Inspirerend programma met ruimte om echt tot de kern te komen, zonder zweverigheid en voor iedereen uniek.
Anouk Verhulst
specialist ouderengeneeskunde
Nuttig, leerzaam en leuk!
Henk Herberts
huisarts
Heerlijke, sleurdoorbrekende nascholing, fijne begeleiding, mooie locatie, goed programma.
Marije Krabbe
huisarts
Gun dit jezelf: je voornemens en plannen hebben voeding nodig.
Claudia Lobo
hoofd huisartsopleiding RadboudUMC

In het kort

6 - 8 juli 2023
08:30 - 17:30 uur
€ 1.690 (vrijgesteld van BTW)
Weg in het Bos | Nijmegen

Voor wie

artsen van alle leeftijden en specialisaties

Accreditering

29 accreditatiepunten, waarvan 10 punten voor Intercollegiale Toetsing (IT-punten). Voor Erkend Kwaltiteits-Consulenten (EKC-ers) zijn deze punten geldig voor hun herregistratie als EKC-er.

Beschikbaarheid

Je kunt er ook voor kiezen om deze nascholing met je zelf samengestelde groep van minimaal 8 deelnemers te doen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Attendeer een collega

Met persoonlijke werkpocket

Sinds de start van deze nascholing in 2010 volgden ruim 100 (huis)artsen het programma, de jongste deelnemer was 31, de oudste 65. Deze diversiteit zorgt voor verdiepende dialogen en waardevolle nieuwe perspectieven.

Corona en maatregelen

Vanzelfsprekend werken we corona-proof bij alle live bijeenkomsten in Weg in het Bos en Weg in de Mani: kleine groepen, voldoende afstand en ruim ventileren. Als dit vanwege (nieuwe) maatregelen niet lukt, verplaatsen we de datum.

Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.