Driedaagse nascholing Nijmegen 2024

Persoon & Professie in Balans

*nieuw*
Op veler verzoek is het programma van de Griekse nascholingsreis nu ook op locatie in Nijmegen beschikbaar.

Een unieke intercollegiale nascholing. Met aandacht voor de ontwikkeling van je persoonlijke professionaliteit als arts. In een groep betrokken collega’s stilstaan bij terugkerende dilemma’s, uitdagingen, je plezier en voldoening in het vak. Met rust en ruimte voor de mens in de dokter, op voldoende afstand van de praktijk en alledaagse hectiek. Om bij te tanken en op te laden, zodat je daarna met hernieuwde veerkracht, energie en concrete inspiratie aan de slag kunt.

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Vanuit die gedachte adviseer je patiënten dagelijks over hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar welk advies zou je jezelf geven als het gaat om een gezonde leefstijl en een optimale balans tussen werkdruk en werkplezier? Ben je nog steeds ‘met zin’ aan het werk? Soms kan het nodig zijn om (nieuwe) keuzes te maken. Bijvoorbeeld tussen solitair werken of werken in een team. Tussen veel zelf doen of meer delegeren. tussen alles blijven doen of juist kiezen voor verdere specialisatie. Ook een artsenloopbaan heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig.

Flexibele coach, laagdrempelig en to-the point.
Anniek Overbeek
Huisarts regio Deventer
De positieve oefeningen (succesverhalen delen en kwaliteiten van elkaar benoemen), maar ook de incidentmethode vond ik heel waardevol.
Ingrid Kapsenberg-Afman
Huisarts regio Deventer

In het kort

12 - 14 september 2024
€ 1.690 (vrijgesteld van BTW)
Weg in het Bos | Nijmegen

Voor wie

artsen van alle leeftijden en specialisaties

Accreditering

29 accreditatiepunten, waarvan 10 punten voor Intercollegiale Toetsing (IT-punten). Voor Erkend Kwaltiteits-Consulenten (EKC-ers) zijn deze punten geldig voor hun herregistratie als EKC-er.

Wil je juist in je eigen team of intervisiegroep één of meer bijeenkomsten laten begeleiden? Neem contact op voor een aanbod op maat.

Attendeer een collega

Corona en maatregelen

Vanzelfsprekend werken we corona-proof bij alle live bijeenkomsten in Weg in het Bos en Weg in de Mani: kleine groepen, voldoende afstand en ruim ventileren. Als dit vanwege (nieuwe) maatregelen niet lukt, verplaatsen we de datum.

Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.