Wat is jouw ZIN?

themasessie

Vind de woorden achter jouw dagelijkse drijfveren. Waarom werk je eigenlijk zoals je werkt? Wat brengt het je? En waaruit haal jij steeds opnieuw energie om door te gaan?

In dit krachtige programma sta je stil bij jouw eigen zin in werk en leven. Met ZINvolle vragen die uitnodigen om je perspectief te verbreden en je visie op het vak te herijken. Met ZINvolle woorden om jouw unieke kleur als arts te omschrijven. Je gaat op zoek naar taal waarmee je de kern van jouw werk raakt. Door jouw persoonlijke zin te formuleren en met anderen te delen kun je op een authentieke manier in contact blijven met jezelf en je omgeving: je collega’s, patiënten en dierbaren.

Aan het eind van deze middag heb je helder wat er voor jou toe doet in je werk (en leven) en hoe je dit kort en krachtig verwoord naar anderen. Dat motiveert en geeft richting aan een (nog meer) gebalanceerd artsenleven.

Benieuwd naar de opbrengst van collega’s?

Verschillende artsen gaven woorden aan de zin die zij in hun werk ervaren. Het tastbare resultaat zijn deze zes digitale ansichtkaarten. Verstuur ze ter inspiratie aan je collega, gebruik ze in je eigen nascholing, teamsessie of intervisie. Kortom: geef door die zin!

In het kort

in overleg

€2.390

Weg in het Bos | Nijmegen

Accreditering: Geen accreditatie

Attendeer een collega

Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

In de media

Zin hebben en houden – Arts en Auto, februari 2014

Voor een optimale mobiele beleving van deze site: houd je telefoon rechtop vast.